Impact a vândut 94% din Greenfield și 62% din proiectul Luxuria

Impact Developer & Contractor S.A. a încheiat primul trimestru din 2020 cu 94% grad de contractare pentru proiectul Greenfield și 62% contractat din prima fază a proiectului Luxuria, cu veniturile din vânzări de 4.8 mil euro, EBITDA de 980 mii euro și o perspectivă optimistă pentru urmatoarele două trimestre, când se așteaptă 25 mil. euro venituri din vânzări.

Estimările au la bază începerea predării apartamentelor din faza 1 de dezvoltare a proiectului Luxuria, situat în noul pol de business al Bucureștiului, ce include un mix necesar de rezidențial și office.

Activitatea Impact în primele 3 luni ale anului 2020 a fost dominată de dezvoltarea a două proiecte rezidențiale în București: Greenfield Residence Băneasa și Luxuria Domenii Residence.

La data de 31 martie 2020 erau contractate 2.394 apartamente (94%), mai exact 2.338 contracte de vânzare cumpărare și 56 promisiuni și rezervări, din cele 2.548 de apartamente deja construite, aferente proiectului Greenfield.

Luxuria Domenii Residence a finalizat prima fază

Ansamblul Luxuria Domenii Residence a finalizat prima fază și a început livrarea apartamentelor. La 31 Martie 2020, prima fază este contractactă în proporție de 62%, ceea ce constituie promisiuni de vânzare-cumpărare, cu începere a semnărilor de contracte vânzare-cumpărare de la data de 15 mai 2020.

La acest moment, 31% din faza a II-a este rezervată (83 apartamente din cele 268 disponibile), iar faza a III-a (130 apartamente) s-a lansat recent spre vânzare.

Poziționarea în zona de nord a capitalei, gradul înalt de calitate a construcției și facilitățile oferite reprezintă puncte forte relevante în contextul actual, în care confortul și siguranța locuinței devin prioritare.

Pe lângă cele 50 de contracte de vânzare-cumpărare, a căror valoare este reflectată în venituri înregistrate în trimestrul 1 din 2020, la 31 martie 2020 erau semnate precontracte de vânzare-cumpărare și rezervări pentru 286 de apartamente din Greenfield și Luxuria, cu o valoare de 32,8 mil Euro.

Până la sfârșitul anului, Impact își propune să finalizeze și faza a II-a (268 apartamente) a proiectului Luxuria, să avanseze lucrările pentru faza a III-a (130 apartamente),  să obțină autorizații de construire și să demareze lucrările pentru Greenfield IV și Boreal Plus Constanța. Un alt obiectiv este prospectarea soluțiilor de finanțare pentru faza a III-a Luxuria, Greenfield IV și Boreal Plus Constanța.

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...