All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

luni | 30 noiembrie | 2020
0 C
București

Impact a început construcția centrului comunitar Greenfield Plaza

Impact Developer & Contractor a inceput lucrarile de construire la a patra faza de dezvoltare a ansamblului rezidential Greenfield Baneasa.

Aceasta va cuprinde primul proiect comercial al Impact, Greenfield Plaza, cu 7.258 mp de spatii pentru comert si servicii si 1.184 mp spatii de birouri.

Intreg proiectul are o valoare de 12 milioane de euro si va fi construit cu RCTI COMPANY S.R.L. cu care Impact a semnat un contract in valoare de 7,5 mil. euro.

Faza autorizata vizeaza cel mai mare centru comunitar dedicat unei comunitati rezidentiale

Greenfield Plaza, dezvoltat pe o suprafata de 21.496 mp, include 2 cladiri cu regim de inaltime S+P+1E si P +2E+E.th., peste 200 locuri de parcare si va fi finalizat in a doua jumatate a anului 2021.

- PUBLICITATE -

Intreg proiectul cuprinde: un strip mall, un spatiu de wellness dotat cu sala de sport, SPA-uri, teren de tenis, bazin semiolimpic si piscina interioara si exterioara si o cladire proprie de birouri.

In cadrul centrului comercial vor fi disponibile spre inchiriere, spatii care cumuleaza 6.730 mp.

Vor fi deschise unitati precum: un supermarket Mega Image, farmacie, restaurant, pub, brutarie si servicii premium: curatatorie, coafor, salon de cosmetica, loc de joaca, schimb valutar, banca, agentie de turism.

- PUBLICITATE -