Immofinanz a vândut platforma Ventilatorul către One United Properties

IMMOFINANZ a finalizat cu succes vânzarea unei alte suprafeţe mari de teren în Bucureşti. Fosta plaftormă industrială Ventilatorul, cu o suprafaţă totală de aproximativ 53.000 mp,  a fost achiziționată de One United Properties.

„Ne concentram pe dezvoltarea portofoliului de birouri şi retail, prin urmare am inclus in strategia noastra vanzarea proprietăţilor care nu se încadreaza în portofoliul nostru de bază. Terenul fostei platforme Ventilatorul este potrivit dezvoltării proiectelor rezidenţiale, astfel încât a fost inclus în procesul de vânzare, iar tranzacţia a fost incheiata cu One United Properties”, a declarat Fulga Dinu, Country Manager Operations Romania, IMMOFINANZ..

Din partea One United Properties, Victor Căpitanu, Managing Director, a declarat: „Aceasta achizitie e importantă pentru noi, şi, datorită suportului şi profesionalismului echipei locale a IMMOFINANZ, am incheiat tranzactia în timp record.”

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...