Immofinanz a semnat contracte pentru 41.000 mp spații birouri în 2020

Compania austriacă Immofinanz a semnat contracte, în primele nouă luni ale anului, pentru ocuparea unei suprafețe de peste 41.000 de metri pătrați.

Noile contracte includ atât prelungiri sau extinderi ale suprafețelor ocupate, cât și atragerea de noi chiriași în clădirile companiei – opt proprietăți active, plus două clădiri de birouri în proces de modernizare, toate localizate în București și Voluntari.

Mai mult de jumătate dintre contractele semnate au vizat spații de birouri din parcurile de business IRIDE și myhive S-Park, unde mai multe companii au ales să extindă perioada sau să închirieze suprafețe suplimentare.

Noi chiriași

Printre noii chiriași intrați în portofoliul Immofinanz se numără UNIVA, companie care a optat pentru închirierea unei suprafețe de peste 2.000 de metri pătrați în clădirea Global Business Center, și Samsara, brand originar din Cluj-Napoca, cunoscut drept unul dintre primele restaurante cu specific exclusiv vegetarian, vegan și raw-vegan din țară.

Samsara va deschide în IRIDE un centru de producție, delivery (cu posibilitate de pick-up) și catering.

Tot în IRIDE au închiriat noi suprafețe, Hartmann și Tabac XPress.

Ce companii au extins contractele

Pink Postmaster a extins perioada pentru spațiile ocupate în clădirea de birouri Pipera II și depozitul Pipera (o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați), iar Grundfos România pentru spațiul din clădirea myhive S-Park.

Harman a decis continuarea colaborării cu IMMOFINANZ pentru birourile din myhive Metroffice, unde ocupă acum o suprafață de mai mult de 10.000 de metri pătrați.

Immofinanz deține în România opt proprietăți active, amplasate în București și Voluntari.

În parcul de business IRIDE, două clădiri de birouri sunt în proces de renovare. Lucrările presupun modernizarea completă a acestor clădiri și relansarea lor sub conceptul myhive, la sfârșitul acestui an.

- Publicitate -

Ungurii de la KÉSZ au autorizație de construire pentru ansamblul Corallis Apartments

KÉSZ a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial Corallis Apartments, situat pe malul Lacului Grivița, în zona Petrom...

De ce surfingul este potrivit pentru copii: o aventură sănătoasă și educativă

Surfingul este o activitate captivantă și plină de adrenalină care a câștigat popularitate în rândul copiilor și părinților deopotrivă....