Immochan va construi mall-uri regionale la Craiova, Sibiu și București

Immochan, divizia imobiliară a Auchan, intenționează să construiască trei centre comerciale mari la Craiova, Sibiu și București.

Compania de dezvoltare imobiliară a anunţat un plan de investiţii curente de 170 de milioane de euro în România și şi-a propus ca în următorii ani să funcţioneze ca dezvoltator urban, venind în întâmpinarea nevoilor oamenilor şi oraşelor.

„Immochan îşi doreşte să dezvolte în continuare acele locuri unice care să aducă bucurie oamenilor zi de zi. Aceasta orientare depăşeşte cadrul unui proiect de retail, rezidenţial, office sau logistic. Este o orientare către nevoile comunităţilor. Nu excludem dezvoltarea de activităţi noi, de proiecte mixte, în parteneriat. Ne dorim să devenim unul dintre actorii majori ce îşi propun să dezvolte România, în colaborare cu administraţiile locale şi centrale”,  declară Tatian Diaconu, CEO Immochan România.

O mare parte din centrele comerciale administrate de Immochan se află într-un proces de modernizare. Astfel, centrele comerciale din Oradea şi Satu Mare, au trecut deja prin acest proces şi poartă emblema Aushopping.

În 2017, Immochan va continua procesul de transformare a 5 centre comerciale reprezentând 30.000 mp şi o investiţie totală de 10 milioane de euro. Acestea sunt centrele comerciale din Baia Mare, Timișoara Sud, Constanța, Cluj și Pitești Găvana

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...