Immochan a cumpărat Coresi Business Park

Immochan a cumpărat complexul de birouri Coresi Business Park din Brașov.

Ansamblul are suprafață de 40.000 mp și are spații închiriate către IBM, Raiffeisen Bank, Tata Technologies.

Immochan intenționează să integreze birourile în proiectul de lângă, care cuprinde complexul comercial Coresi Shopping Resort, dar și blocuri de locuințe.

Coresi  Business Park a fost construit pe un teren de 15 hectare de pe fosta platformă Tractorul, iar Immochan va extinde proiectul la 100.000 mp de spații de birouri în următorii zece ani.

Coresi Business Park are în acest moment patru clădiri renovate din fostele hale industriale și trei clădiri noi construite în ultimii doi ani.

Centrul comercial Coresi Shopping Resort din Brașov, dezvoltat de Immochan și situat în apropierea birourilor Coresi Business Park, are o suprafață închiriabilă de 45.000 mp și a înregistrat un trafic de 9 milioane de persoane în 2016. Immochan mai are în construcție un proiect rezidențial adiacent centrului comercial, dezvoltat în parteneriat cu Avantgarden.

Prima fază a acestui proiect rezidențial, aflat în construcție, cuprinde 13 blocuri cu 570 de apartamente. Pe terenul pe care îl au în Brașov, cei de la Immochan pot construi până la 3.000 de apartamente.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...