Idei geniale de promovare pentru companii, eficiente si avantajoase

Vrei sa te bucuri de vizibilitate printre partenerii de afaceri, potentiali clienti si in cadrul evenimentelor de business? O poti face eficient prin materiale personalizate cu numele sau sigla companiei pe care o conduci sau detii, cu singura conditie ca acestea sa fie realizate intr-un mod inteligent si utilizate in viata de zi cu zi.

Circa 50% dintre companiile care au ales sa isi promoveze brandul prin formulare tipizate (precum agende si notes-uri), pixuri si cani, au constat cu dezamagire ca si-au aruncat banii pe fereastra. Nu doar ca obiectul de a deveni vizibili nu s-a concretizat, ci multe dintre obiectele promotionale au ajuns sa fie aruncate sau puse la pastrare in dulapuri.

O metoda mult mai eficienta de promovare si branding este cu ajutorul unor gadgeturi personalizate, asa cum este si PopSockets. Daca nu ai auzit inca de “acordeonul minune”, ar fi bine sa afli ca este nu doar cel mai folosit suport de telefon si tableta din lume, cat si cel mai vandut. Omul din spatele brandului PopSockets, David Barnett a devenit mai bogat cu peste 20 de milioane de dolari, doar in primul an. Multe dintre companiile americane si europene au ales sa isi brand-uiasca modelele de PopSockets si au avut efectul scontat – vizibilitate maxima, la preturi avantajoase, pentru expunere indelungata.

Cat de eficient este PopSockets in brandingul de companie?

La aceasta intrebare iti raspunde chiar David Barnett„peste 70% dintre companiile care si-au personalizat aceste gadgeturi au avut cresteri ale cifrei de afaceri de peste 20% in primul trimestru. Mai mult, aceste pot deveni cadouri corporate foarte eficiente, atat in randul angajatilor, cat si in cel al clientilor, partenerilor de afaceri si prospectilor”.

Cand detii sau conduci o companie, prin intermediul materialelor personalizate iti creezi imaginea de profesionist in domeniul in care activezi, dar si o imagine de ansamblu asupra produselor si serviciilor pe care le oferi.

Si cum vacanta este pe sfarsit, iar mediul de business se va anima din luna septembrie, este ocazia perfecta sa profiti de oferta de cadouri corporate oferite de Christina Diamonds SRL (Oferta preturilor promotionale este valabila pana la 30 septembrie), in variante de culoare:

  1. Platforma adeziva, acordeon si capac personalizabil de culoare neagra.
  2. Platforma adeziva, acordeon si capac personalizabil de culoare alba.
  3. Platforma adeziva si acordeon negre, capac personalizabil alb.

PopSockets, dispozitivul magic te ajuta sa iesi din anonimat, simplu si rapid. In plus, ergonomia sa si sistemul “pop up” iti permite sa manevrezi mai bine smartphone-ul, sa faci selfie-uri fara bete si, daca nu poti sta departe de retelele sociale si daca ti-au amortit degetele pe telefon, Popsocket elimina si aceasta problema.

In momentul de fata, PopSockets este cel mai indragit accesoriu de telefon, pe care multi il folosesc pentru a manevra in deplina siguranta smartphone-ul, dar si pentru a iesi din anonimat. Si tu te poti bucura de acest atuu daca alegi sa iti personalizezi PopSockets-ul cu insemnele sau numele companiei.

Alegand sa iti personalizezi Pop socket-urile, ai urmatoarele avantaje competitive:

  • Transformi LOGO-ul companiei intr-un PANOU PUBLICITAR, aflat pe instrumentul cel mai utilizat al timpurilor noastre, TELEFONUL.
  • BRANDUL TAU va fi in pas cu trendurile actuale, iar POPSOCKETS promite mult mai mult decat atat.
  • Il incerci pentru 1 saptamana, timp in care il testezi chiar si in cele mai dure conditii, iar dupa revii cu feedback. Garantam satisfactie maxima. Cere o oferta personalizata la email: [email protected]
- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...