Idei de cadouri corporate pentru partenerii de afaceri

Atunci când compania ta sărbătorește o reușită în afaceri sau pur și simplu vrei să îți exprimi aprecierea față de persoanele cu care ai avut o colaborare de succes, poate fi momentul ideal pentru a oferi un cadou. Darurile de tip corporate trebuie să rămână într-o notă profesională, așa că este bine să le alegi cu grijă. Ți-am pregătit câteva idei de cadouri potrivite pentru a le face o surpriză plăcută partenerilor tăi.

O băutură rafinată

Este recomandat ca produsul pe care alegi să îl dăruiești să fie unul apreciat în general, dar să reflecte totuși cat mai bine efortul și grija ta. De aceea, o băutură rafinată de la un producător de prestigiu poate fi alegerea ideală. Spre exemplu, poți dărui o sticlă de whisky maturată timp de câțiva ani în butoaie de stejar pentru a celebra o ocazie specială.

Tot din categoria băuturilor, poți oferi și o sticlă de cognac de calitate sau o șampanie  franțuzească ce oferă o aromă bogată. Ține cont, pe cât posibil, de preferințele persoanei pe care vrei să o surprinzi și nu uita să adaugi și o felicitare cu cele mai bune urări, pentru o notă cât mai personală.

Cafea sau ceai de înaltă calitate

Cafeaua este un produs foarte apreciat, în special la birou. Pentru partenerii de afaceri ce preferă tradiția și abordează un stil clasic, o cafea boabe 100% Arabica este o alegere inspirată. Dacă preferi totuși ca darul tău să fie ceva mai exotic, optează pentru o selecție de boabe din Etiopia, Guatemala sau Nicaragua și surprinde-i pe partenerii tăi cu un gust bogat și ușor neașteptat.

Dacă ai aflat, însă, că persoana pe care vrei să o surprinzi nu este consumatoare de cafea, o alternativă ideală este să-i dăruiești o selecție de ceaiuri. Poți opta pentru ceaiuri premium de la producători de renume, iar dacă nu știi ce arome preferă, îndreaptă-te către o colecție de produse clasice ce include ceai negru englezesc sau de tip Earl Grey.

Delicatese sau dulciuri din ciocolată fină

Cu siguranță vei reuși să îi surprinzi în cel mai plăcut mod pe partenerii tăi dacă le oferi câteva delicatese culinare. Ai la dispoziție o diversitate de opțiuni din această categorie, de la seturi de condimente aromatizate cu trufe, până la marmeladă din portocale siciliene sau o selecție de măsline conservate cu arome sofisticate.

Ciocolata este un cadou la fel de inspirat, mai ales dacă optezi pentru rețetele premium, realizate în Elveția sau pentru o ciocolată neagră cu un gust intens de cacao. Din categoria dulciurilor poți opta și pentru o selecție de praline cu diverse arome sau pentru niște trufe presărate cu fulgi de ciocolată fină.

Agende sau instrumente de scris

O agendă cu detalii personalizate sau un set elegant de instrumente de scris pot fi cadouri perfecte pentru colaboratori sau parteneri de afaceri. Poți opta să inscripționezi darurile cu logo-ul companiei sau cu un mesaj special, reprezentativ pentru intențiile tale sau ocazia specială pe care o celebrați. Alege produse realizate din materiale calitative, spre exemplu o agendă cu copertă din piele naturală si foi groase de hârtie sau un stilou din lemn de măslin lucrat manual. Surpriza ta va fi cu siguranță apreciată.

O servietă din piele naturală

Dacă vrei să oferi un cadou memorabil dar și util, o servietă cu un design clasic, potrivit pentru birou este o bună variantă. Pentru o durabilitate sporită, alege materiale de calitate, precum pielea naturală. Totodată, îndreaptă-te către piese cu o compartimentare cât mai practică, ce oferă suficient spațiu pentru acte sau o tabletă. Rezumă-te la culori clasice, spre exemplu negru sau maro, pentru ca darul tău să fie cat mai practic.

Indiferent de ocazie, partenerii tăi de afaceri se vor simți cu siguranță apreciați atunci când îi vei încânta cu un cadou din partea companiei tale. Ține cont de sfaturile noastre, alege opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și vei reuși să păstrezi o relație profesională reușită pe termen lung.

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...