Ibolya Oprea și Cosmina Dinu, câștigătoarele unei finanțări de 15.000 euro

Ibolya Oprea – Reset și Cosmina Dinu – Ferma de păsări pășunate au câștigat o finanțare totală de 15.000 euro, acordat în cadrul Empowering Women in Agrifood, un program dezvoltat de EIT Food și implementat de Impact Hub Bucharest.

Ibolya Oprea, fondatoarea Reset, și câștigătoare a sumei de 5.000 euro, propune un program online de slăbit și de reeducare alimentară, prin care vrea să ajute clienții cu planuri nutriționale, ghid de substituiri, indicații de cumpărare și preparare ale alimentelor, educație nutrițională, comunitate și susținere din partea specialiștilor în nutriție, sport și psihologie.

Cosmina Dinu, fondatoarea Fermei de păsări pășunate, și câștigătoare a sumei de 10.000 euro, vine cu o idee inovatoare de a produce etic și local carne de pui sănătoasă în condiții de siguranță alimentară.

Pășunarea aduce multiple beneficii comunității locale și vizează atât calitatea hranei produse, cât și bunăstarea și sănătatea animalelor, protecția mediului înconjurător, fertilitatea solului, și nu în ultimul rând profitabilitatea micului fermier.

- Publicitate -

Ultimele

Piața investițiilor imobiliare s-a contractat cu 43%, până la un nivel de 181 milioane euro

Numărul proprietăților imobiliare tranzacționate în primul semestru a crescut cu 30% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, însă...