Ibis Styles Bucharest Airport se va deschide în primul trimestru din 2019

Orbis Hotel Group, partener strategic al grupului AccorHotels, își continuă expansiunea prin semnarea unui acord de management pentru un hotel ibis Styles la Aeroportul Internațional Henri Coandă din București cu partenerul și investitorul său, Liwa Properties SRL, o filială a ABS Holdings.

ABS Holdings este deținută de șeicul Ahmed Bin Saif Al Nahyan, care deține mai multe companii cu activități în domeniul hotelier și companii aeriene, fiind în trecut președintele Etihad Airways.

Hotelul nou construit va avea 85 de camere, bar, restaurant și parcare proprie și va fi situat în Otopeni pe Calea Bucureștilor, fiind ce mai apropiat hotel de aeroport.

„Orbis este cel mai mare operator hotelier din Europa de Est cu 127 de hoteluri și unicul licențiator al tuturor mărcilor AccorHotels din regiune. În conformitate cu strategia noastră, extindem în mod dinamic rețeaua de hoteluri din regiune, sub brandurile AccorHotels, în principal prin parteneriate cu investitori puternici și de încredere. Capitala României este o piață-cheie pentru noi,  pe care ne angajăm o dezvoltăm în continuare. Sunt convins că hotelul ibis Styles Bucharest Airport, dezvoltat în parteneriat cu Liwa Properties S.R.L. va consolida și mai mult imaginea internațională a orașului, întrucât va oferi oaspeților o nouă experiența hotelieră”, a declarat Gilles Clavie, președinte și CEO al Orbis.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...