Ibis Styles Arad se va deschide în trimestrul al doilea 2017

Ibis Styles Arad își va întâmpina primii oaspeți în trimestrul al doilea al anului 2017, fiind o investiție a Orbis Hotel Group, cea mai mare rețea hotelieră din Europa de Est și unicul licențiator în regiune pentru toate brandurile AccorHotels.

ibis Styles din Arad se va bucura de toate avantajele conectării la sistemul global de vânzări și distribuție al AccorHotels. Noul hotel va fi primul sub acest brand în România, țintind să devină un factor cu o contribuție esențială la calitatea sectorului ospitalității din Arad.

Noul ibis Styles Arad va fi clasificat ca hotel de 3 stele, oferind oaspeților 72 de camere confortabile. Hotelul va dispune de restaurant, lobby-bar, 3 săli de conferințe și o sală multifuncțională pentru evenimente și conferințe.

Oaspeții hotelului vor experimenta un design interior unic inspirat din istoria industrială bogată a orașului și bazat pe elemente decorative atent selecționate, care îmbină funcționalitatea cu stilul.

ibis Styles Arad, primul hotel sub acest brand din România

„Suntem încrezători că, prin introducerea în orașul nostru a unui operator hotelier lider la nivel internațional precum Orbis/AccorHotels și un nou brand hotelier internațional, dinamic și recunoscut, precum ibis Styles, consolidăm poziția Aradului, atât pe segmentul călătoriilor de afaceri, cât și pe cel al turismului recreativ.” a declarat Dl. Flavius Balaj, proprietarul FAB Industry, compania care va deține hotelul.

Cu o experiență de peste 20 de ani, compania își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor industriale. Odată cu deschiderea primului ibis Styles din România, grupul va intra în afaceri hoteliere.

Hotelul va fi în mod convenabil situat pe unul dintre cele mai importante bulevarde din Arad, Aurel Vlaicu, la 0,8 km de autostrada A1, la o distanță de numai 8 minute cu mașina de Aeroportul Internațional Arad și la 40 minute de Aeroportul Internațional Timișoara. Arad este cel mai important nod de transport rutier și feroviar pe coridoarele naționale și trans-europene din vestul țării, la numai 20 km de granița cu Ungaria, fiind principala cale de acces spre România.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...