Ibis Bucharest Politehnica se va deschide în 2020

Orbis Hotel Group își continuă expansiunea dinamică în România prin semnarea unui contract de management pentru hotelul ibis Politehnica din București cu partenerul și investitorul Novum Business Services SRL.

ibis este brandul economic lider la nivel mondial care se potrivește perfect acestei locații, datorită proximității sale față de cel mai mare centru universitar din România, pe de o parte, și, pe de altă parte, față de unul dintre cele mai vibrante cartiere de afaceri din București. Prin aderarea la rețeaua ibis, această proprietate se va mula perfect ambițiilor noastre în ceea ce privește investițiile„- adaugă Adrian Gheorghe de la Novum Business Services SRL.

Deschiderea ibis Bucharest Politehnica este planificată pentru trimestrul 3 2020. Hotelul va oferi 160 de camere, facilități de conferințe, restaurant, bar, precum și parcare proprie.

„Odată cu deschiderea ibis Bucharest Politehnica, dezvoltăm în continuare portofoliul AccorHotels existent, alcătuit în prezent din 11 proprietăți în România, si ne consolidam planul de dezvoltare pentru anii ce vor urma, atat în capitala, cat și în principalele orașe regionale din țară”. – a declarat Frank Reul, Head of Development of Orbis & AccorHotels in Eastern Europe.

ibis Bucharest Politehnica va fi poziționat chiar pe partea dreaptă față de intrarea principală în Campus, din Splaiul Independenței.

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...