IAA România a transformat Bucureștiul în Capitala Globală a Creativității

Pe parcursul a două zile, peste 850 de delegați din peste 20 de țări și 34 de vorbitori de renume s-au reunit la Opera Națională din București cu ocazia Conferinței Globale IAA din dorința de a găsi inspirație și soluții ce, prin creativitate, pot schimba în bine societatea.   

„Am devenit mai conștienți de puterea și responsabilitatea noastră”; „genul ăla de moment”; „am înțeles necesitatea de a crea cu sens și cu un scop”; „mulțumesc pentru discuțiile cu adevărat inspiraționale la care am participat”;  – sunt câteva dintre părerile generate la cald exprimate de către participanții la conferință.

Cei 34 de vorbitori și-au concentrat mesajele pe cele trei direcții importante ale conferinței, toate cu impact major în societatea modernă: creativitate în tehnologie, creativitate în comunicare și creativitate în educație.

Din perspectiva vorbitorului principal al conferinței – Steve Wozniak, co fondatorul Apple, brandul nr 1 în lume, „Cel mai bun marketing pe care îl poți face este să construiești un produs care îți satisfice ție o nevoie concretă – așa cum eu am vrut un calculator ca Apple 2, cum Steve Jobs a vrut Iphone pentru el, cum Elon Musk a făcut Tesla o mașină mare pentru că avea o familie mare.

Reunit la București cu ocazia Conferinței Globale IAA, Comitetul Executiv Global al IAA World și-a reconfirmat dorința de a menține Creativitatea ca forță a schimbării în bine în centrul viziunii globale.

„Încrederea în liderii politici de oriunde în lume este la minimul istoric în timp ce mediul de afaceri se bucură de o încredere în creștere în ultimii ani. Astfel, companiile au oportunitatea de a prelua problemele critice din societate și de a contribui prin brandurile pe care le dețin la rezolvarea acestora. Comunitatea noastră de marketing și comunicare globală are acum puterea ca, prin creativitate, să schimbe în bine lumea din jur. E o oportunitate unică în istorie.” a declarat Felix Tataru – Chairman & World President IAA Global.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...