Huntly, un marketplace de recrutare în IT, s-a lansat în România

Recrutorii pot obține bonusuri de recomandare de până la 4.000 de dolari

Huntly, un marketplace de recrutare dedicat industriei IT din Europa Centrală și de Est s-a lansat în România. Platforma oferă recrutorilor cele mai mari bonusuri de recomandare de pe piață.

Platforma Huntly se adresează recrutorilor români din domeniul IT care au în lista lor de contacte dezvoltatori software profesioniști și care își doresc un flux de venit suplimentar.

Companiile de produse tech își pot lista posturile vacante pe platformă, iar recrutorii IT pot ajuta la ocuparea acestora, recomandând cei mai potriviți candidați de pe piață.

Mai multe companii globale de tehnologie, precum Unifly, Paessler, ChromaWay, LivePerson, au apelat deja la serviciile platformei pentru găsirea candidaților.

Printre cele mai căutate joburi sunt: inginer data center, inginer DevOps, dezvoltator interfețe, specialist securitate, dar și branch manager sau UX/UI Designer.

Fiecare job listat pe platformă include o descriere detaliată a postului (poziție, nivel de experiență, nume companie, locație, competențe tehnice, salariu, tip contract de muncă).

MAI MULTE | ȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI BUSINESS | ȘTIRI BANI |

CITEȘTE ȘI: Aplicație prin care poți localiza cel mai apropiat adăpost antiatomic

- Publicitate -

România va depăși 4,5 milioane mp spații de retail modern la final de 2024

În 2024, stocul de spații de retail modern va depăși 4,5 milioane de metri pătrați, cu mai mult de...

Platforma Hedepy a încheiat 2023 cu o investiție de 3,9 milioane de euro

Platforma de psihoterapie online care reunește sute de terapeuți din întreaga lume Hedepy, a finalizat la sfârșitul anului trecut...