All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 26 noiembrie | 2020
9.9 C
București

Hünnebeck mizează pe afaceri de 20 milioane euro în 2020

Hünnebeck, furnizor de sisteme de cofraje, eșafodaj și schele, mizează și în acest an pe menținerea creșterii înregistrate în ultimii ani, estimând că va încheia 2020 cu un business de cca. 20 de milioane euro.

În România, compania deține trei divizii distincte pe segmentul de furnizare de sisteme de cofraje, eșafotaje și schele, servicii industriale și un share service center.

Peste 50% din business-ul companiei va fi realizat, în acest an, din furnizarea de sisteme de cofraje, eșafotaj și schele, această divizie fiind cu precădere susținută de proiectele  de infrastructură.

Business în creștere în prima jumătate a anului pentru divizia de cofraje

- PUBLICITATE -

În ceea ce privește business-ul divizie de cofraje Hünnebeck în prima jumătate a anului în curs, acesta a raportat un avans cu peste 10% comparativ cu perioada similară a anului 2019.

În prima jumătate a anului compania a fost nevoită să implementeze măsuri de prevenție precum home-office pentru personalul TESA, lucrul în schimburi pentru angajații din depozit și din departamentele de reparații și curățare, dezinfectarea periodică a spațiilor de lucru, adaptarea fluxului de documente pentru a asigura o interacțiune cât mai mică cu orice vizitator.

40% din business-ul diviziei de cofraje, susținut de proiecte  de infrastructură

Raportat la evoluția pentru anul în curs, divizia de cofraje Hünnebeck mizează pe un avans cu 15% a business-ului, dar și a profitabilității, astfel încât în 2021 să fie atins un nivel dublu al cifrei de afaceri față de 2016.

Anul acesta cca. 40% din afacerile companiei vor fi realizate prin închirierea și vânzarea de echipamente către proiectele  de infrastructură, unde se poate observa un avans puternic în ultima perioadă.

Pentru o mai bună acoperire geografică la nivel național, compania a deține punctul de lucru de lângă București (Rudeni) care, alături de cel din apropiere de Cluj-Napoca (Căpușu Mare) deservesc clienți din întreaga țară.

De altfel, volumul proiectelor din București și centrul țării reprezintă cca. 65% din totalul livrărilor companiei, aici fiind concentrate cele mai importante proiecte din piața rezidențială și office din România.

- PUBLICITATE -