HUGO BOSS a deschis la Iași primul magazin din afara Capitalei

HUGO BOSS a deschis, pe 9 decembrie 2023, în ansamblul mixed-use Palas Iași, prima locaţie din afara Capitalei și cel de-al patrulea magazin din România.

Grupul german de fashion este prezent în Palas Iaşi cu brandul BOSS, unul dintre cele două mărci exclusive pe care le deţine. Magazinul are peste 200 mp şi este dedicat publicului masculin.

În magazin se regăsesc articole vestimentare din ultimele colecții ale brandului, încălțăminte și accesorii. Acestea acoperă stiluri de la business, la casual.

CITEȘTE ȘI: ZAFIT amenajează cele mai noi magazine Calvin Klein și Dockyard din România

Compania deține două branduri puternice cu grupuri țintă distincte: BOSS și HUGO. Sediul este în Metzingen (Germania), iar la nivel global este prezent în peste 100 de țări.

Situat în centrul Iaşului, Palas include peste 270 de magazine, şapte clădiri de birouri clasa A (75.600 mp), un centru de evenimente, hotel de 4 stele, restaurante, cafenele tematice și un parc de 50.000 mp.

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...