Huawei Band 6

Huawei Band 6 vine cu un ecran AMOLED de 1.47 inci care impresionează atunci când vine vorba de afișarea culorilor exacte.

Ramele sunt destul de mari mai ales atunci când te gândești cât de mic este de fapt ceasul. Ne-am fi dorit ca vederea să fie mai extinsă, astfel încât oricine să poată ajunge să experimenteze cu adevărat software-ul la maxim.

Cu toate acestea, Huawei Band 6 încă își face treaba, iar ramele cu siguranță nu îi limitează funcționalitățile.

Printre caracteristicile de evidențiere se numără noul ecran tactil AMOLED fullview de 1,47 inchi cu rezoluție de 194 x 368, rezistență la apă la 5 ATM,  funcția de antrenament și monitorizare a sănătății și cureaua tratată UV.

Ecranul lat înseamnă totodata faptul că mai multe informații sunt afișate, textul este mai ușor de citit, iar informațiile sunt mai ușor de vizualizat. Ecranul său full-color are o rezoluție de 194 x 368 pixeli cu o funcționare a ecranului tactil.

Ecranul este protejat de un display din sticla securizată 2.5D. Se asociază cu orice dispozitiv Android prin Bluetooth și aplicația Huawei Health.

La momentul scrierii acestui articol, aplicația Huawei Health acceptă deja asocierea cu Huawei Band 6 prin Bluetooth. Configurarea este rapidă și ușoară. Aplicația este compatibilă cu Android 6.0 sau o versiune ulterioară și cu iOS 9 sau o versiune ulterioară.

Aceste măsurători includ ritmul cardiac, somnul, SpO2 sau oxigenul din sânge și stresul. Dispune de Tehnologia Huawei TruSleep 2.0 și De la Huawei TruRelax Stress monitoring, care include urmărirea ciclului menstrual pentru doamne.

Always-on este, de asemenea, o opțiune pe care o are Huawei Band 6 , deși funcția necesită mult mai multă putere în comparație cu alegerea obișnuită.

Pentru exerciții fizice și antrenamente, Banda 6 include alergare, înot,  canotaj, bandă de alergare și multe altele. Aplicația Health permite, de asemenea, utilizatorilor să aleagă între o gamă largă de background-uri și controale pentru alarme, monitorizarea sănătății și multe altele. Practic, toate controalele de pe ceas pot fi controlate și prin aplicația Health.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...