HTEC Group, companie din Silicon Valley, intră pe piața din România

HTEC Group, companie de servicii de tehnologie, consultanță și software, cu sediu în SUA, va crea 1.000 noi locuri de muncă în București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

Sunt disponibile locuri de muncă pentru ingineri, dezvoltatori, manageri de proiect, de produs, designeri, experți, consultanți de business și HR.

Înființată în septembrie 2008 în Belgrad, HTEC Group are sediul central în San Francisco, devenind o companie globală cu birouri în SUA, Regatul Unit, Australia, Suedia și Olanda.

În Sud-Estul Europei compania a deschis centre de dezvoltare în care activează peste 1.600 de ingineri în Serbia, Macedonia de Nord, Bosnia și Herțegovina și Ungaria.

Echipa HTEC livrează servicii de inginerie pentru un spectru larg de servicii, pornind de la design și dezvoltare de produse digitale, până la inginerie sofisticată pentru o serie de domenii și industrii.

În 2020, HTEC a primit recunoașterea LinkedIn pentru compania cu cea mai rapidă creștere din Sud-Estul Europei, iar în prezent crește cu o medie de peste 100 de angajări lunar.

CITEȘTE ȘI: Aproape 800.000 de oameni lucrează în administraţia publică centrală

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...