Hotelurile din Bucuresti sunt foarte avantajoase ca pret

sursa foto: hotelgrandrin.ro

Hotel.info [ www.hotel.info ], serviciul gratuit de rezervări hoteliere online, a stabilit pe baza cererilor de preţuri hoteliere din februarie 2011 unde camerele sunt deosebit de avantajoase ca preţ şi în ce metropole oaspeţii care petrec o noapte la hotel au fost nevoiţi să plătească mai mult.

Astfel, Moscova cu 178,50 Euro se află în vârful clasamentului, Bangkok este comparativ avantajos, in timp ce camerele hoteliere din Bucureşti, cu 79,51 Euro, nu se află nici măcar la jumătatea preţului din Moscova.

Cea mai mare creştere a preţurilor faţă de perioada anului precedent a fost înregistrată de Stockholm. Campionatul mondial de handbal organizat în Suedia la începutul anului este posibil să fi avut influenţe continue asupra evoluţiei preţurilor.

Cea mai scumpă metropolă cu hoteluri din lume este din nou Moscova. Deja în februarie 2010, precum şi în ianuarie a acestui an, serviciile hoteliere ale capitalei ruse s-au situat pe primul loc. În medie, plătesc aproximativ cu 8,00 % mai mult, respectiv 178,50 Euro pentru o cameră în cel mai mare oraş din Europa. Serviciile hoteliere din Sydney nu se află cu mult în urma acestora. Pentru un preţ de 170,44 Euro în medie, oaspeţii hotelieri au putut rezerva o cameră în luna februarie a acestui an.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...