Hotelul Ski&Sky scos la vanzare a doua oara

.

Creditorii Grup Constructii Montaj SRL, societate aflata in insolventa din iunie 2010, au decis continuarea vânzării Hotelul HOTEL SKI&SKY situat in Predeal, Jud. Brasov.

 

„Vom organiza o nouă licitaţie pe 13 mai, la un preţ de 779.400 euro „, a declarat Luminita Tanase, administratorului judiciar al societatii.

 

Hotelul HOTEL SKI&SKY a fost scos la vânzare prima dată la 29 aprilie, la un preţ de 866000 euro, iar din cauză că niciun investitor nu a fost interesat să cumpere hotelul, se va mai organiza o nouă licitaţie pe 13 mai, la un preţ cu 10% mai mic, respectiv 779.400 euro, potrivit Regulamentului de vanzare aprobat de creditori si afisat pe site-ul administratorului judiciar www.luminitatanase.ro.

 

Hotelul a intrat în insolventa în luna iunie a anului trecut, principala cauză fiind imposibilitatea firmei care îl deţine, Grup Constructii Montaj SRL, de a rambursa datoriile catre creditori .

 

Potrivit tabelului definitiv de creanţe prezentat de administratorul judiciar, creditorii au de recuperat aproximativ 4.000.000 lei, din care Bancpost aproximativ 2.500.000 lei, ANAF aproximativ 663.000 lei, si alti creditori restul.

- Publicitate -

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...

Peste 75% din faza a doua a ansamblului Nusco City a fost vândută

Nusco City, cel mai mare proiect de regenerare urbană din Nordul Capitalei, a ajuns cu vânzările fazei a doua...