Hotelul Radisson Blu Aurum Brașov, grad de ocupare de 70% în prima lună

Hotelul Radisson Blu Aurum Brașov a avut în prima lună de la deschidere un grad de ocupare de 70%, cu 80% dintre oaspeți din România, care au plătit în medie 165 euro pe o noapte de cazare.

Pentru primul an de funcționare, estimările arată un grad mediu de ocupare de 65-70% și o împărțire egală între turiști români și străini. Prețurile de cazare pornesc de la 125 euro/noapte, însă media anuală se va situa la 165 euro/noapte.

Radisson Blu Aurum Brașov s-a deschis în octombrie, după o investiție de 17 milioane euro, pe locul fostei clădiri Palatul Telefoanelor de pe Bd. Eroilor din centrul orașului. Vechea clădire, construită în anii 1930 și aflată într-un grad avansat de degradare a fost reabilitată și transformată.

De altfel, întregul design al hotelului îmbină elemente vizuale specifice cetății și breslei aurarilor, care au inspirat numele și conceptul Radisson Blu Aurum.

Hotelul dispune de 110 camere, un restaurant cu specific eclectic asiatic, sală de degustare care găzduiește un fragment vechi de peste 400 de ani din zidul vechii cetăți a Brașovului, executive lounge cu vedere panoramică, sală de conferințe și facilități de wellness.

Hotelul Radisson Blu Aurum Brașov este construit de antreprenorii locali Ramona și Răzvan Neamțu, proprietarii Ra-Ra Group, în franciză.

CITEȘTE ȘI: Cum se schimbă piața hotelieră după pandemia Covid-19

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...