Hotelul Marmorosch Bucharest va fi inaugurat în această vară

Grupul lituanian Apex Alliance Hotel Management va inaugura în această vară hotelul Marmorosch Bucharest, Autograph Collection.

Hotelul este localizat în Centrul Vechi București și este primul din România care se alătură brand-ului Autograph Collection Hotels, parte al Marriot International.

Transformarea din fostul palat al Băncii Marmorosch-Blank a presupus o investiție de 42 milioane euro și trei ani de muncă.

Marmorosch Bucharest are 217 camere cu tavane înalte și ferestre mari, care oferă o experiența a designului interbelic, actualizată cu toate beneficiile și confortul erei moderne.

După Mauriciu Blank, unul dintre fondatorii Băncii Marmorosch-Blank, a fost numit și Restaurantul Blank și Blank Bar & Lounge, cu o capacitate de aproape 200 de locuri.

În seiful autentic al băncii va funcționa The Vault, un bar unde oaspeții se pot bucura de cocktailuri tematice, special concepute.

Hotelul dispune și de patru săli de conferințe, cu o capacitate însumată de peste 230 de persoane și de un centru SPA.

Apex Alliance Hotel Management operează cinci hoteluri în București, cu o capacitate totală de peste 1.000 de camere.

Acestea sunt Hilton Garden Inn Bucharest Old Town, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, Courtyard Bucharest Floreasca, Moxy Bucharest Old Town și The Marmorosch Bucharest.

Grupul a investit circa 120 milioane euro până în prezent în proprietățile hoteliere din România.

- publicitate -

trebuie să citești