Hotel Tulip Inn Sunny Hill Cluj, scos la vânzare cu 6,5 mil. euro

.

Hotelul Tulip Inn Sunny Hill Cluj, clasificat la patru stele, a fost scos la vânzare cu 6,5 milioane de euro, plus TVA, a declarat proprietarul unităţii de cazare, Eugen Tuşa, citat de Mediafax. 

Hotelul, afiliat la lanţul Golden Tulip în anul 2007, are 50 de camere dotate cu aer condiţionat, acces gratuit la internet, dar beneficiază şi de saună, jacuzzi şi săli de masaj şi fitness.

Unitatea a fost deschisă în decembrie 2006, în urma unei investiţii de circa 5 milioane de euro. „Vreau să vând hotelul pentru că mai avem o altă afacere şi vrem să ne concentrăm asupra ei. Este vorba de o firmă de transport rutier de marfă”, a spus Tuşa.

El a adăugat că hotelul a avut în luna martie un grad de ocupare de 60%, în aprilie – 50%, iar în primele două săptămâni din mai circa 80% din numărul total de camere au fost ocupate. Hotelul mai dispune şi de un teren cu o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi, dar şi de o parcare de 3.600 de metri pătraţi.

Compania olandeză Golden Tulip este o firmă privată de franciză care include circa peste 250 de hoteluri în 37 de ţări, majoritatea situate în centre urbane din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...