Hornbach recrutează 120 de persoane pentru magazinul din Cluj-Napoca

Hornbach a început procesul de recrutare a 120 de persoane pentru noul magazin din Cluj-Napoca, ce va fi inaugurat în acest an.

Echipa de management a noului magazin este parțial formată prin promovări interne, însă au fost recrutați și candidați din exterior pentru posturile de șef de raion și director adjunct. 

Procesul de recrutare este realizat direct prin resurse interne, fiind unul complex. Astfel, candidații parcurg un preinterviu telefonic și trei interviuri față în față. 

Odată recrutați în cadrul companiei, noii angajați trec printr-un amplu proces de instruire. Printre cele mai importante cursuri pe care le urmează se numără școlarizările specifice.

La acestea se adaugă școlarizările standard, precum cele în domeniul vânzării și cele privind procesele specifice Hornbach.

Fiecare tip de training este alcătuit dintr-o parte teoretică și una practică, cea din urmă vizând exerciții pe tema respectivă, sesiuni de practică în magazin.

În plus, la finalul fiecărei săptămâni de școlarizare are loc o testare prin care se verifică nivelul de cunoștințe acumulat, stabilind astfel punctele-cheie care necesită clarificări.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...