Hornbach Oradea va avea peste 3.000 de pești în zona de acvaristică

Noul magazin Hornbach Oradea va fi inaugurat în această toamnă și va găzdui peste 3.000 de pești din circa 200 de specii diferite.

Clienții pot găsi aici o expoziție cu acvarii – atât modele aflate pe stoc, cât și modele disponibile la comandă specială -, bazine cu pești de acvariu, dar și de iaz, și unele cu plante acvatice.

Această zonă ocupă aproximativ 150 mp din totalul de 450 mp dedicat departamentului ZOO.

Clienții Hornbach vor putea achiziționa din noul magazin pești din peste 200 de specii diferite, printre care se numără Neon, Guppy, carasul auriu, peștele sanitar și Betta, unele dintre cele mai cerute de către clienții români.

Pe lângă pești, în cadrul zonei de acvaristică vor fi disponibile și specii de broaște țestoase, crabi, melci, creveți și raci.

Cei peste 3.000 de pești din noul magazin Hornbach din Oradea vor fi găzduiţi în 27 de acvarii și 6 bazine, care însumează peste 14.000 de litri de apă.

În afară de aceștia, vor fi disponibile acvarii, articole dedicate tehnicii de acvariu, un sortiment vast de decorațiuni, nisip, soluții de iluminat (neoane și LED) și plante.

Sortimentul Hornbach Oradea în zona de acvaristică este completat și de peste 250 de produse de hrană și soluții pentru îngrijirea apei, 35 de specii de plante acvatice, inclusiv plante de iaz, de accesorii și decoraţiuni pentru acvarii, precum folii autocolante, pietre, roci, rădăcini decorative sau obiecte de fundal cât și de produse destinate crescătoriilor de pești de apă dulce.

În total, clienții Hornbach din Oradea vor putea alege din 1.300 de produse aflate pe stoc în zona de acvaristică și alte câteva zeci disponibile prin comandă specială.

Ce alte produse sunt disponibile în zona ZOO

Clienții Hornbach pot găsi în locația din Oradea și o gamă variată de produse pentru câini, pisici, păsări şi rozătoare. Astfel, noul magazin are în zona ZOO un spaţiu dedicat atât hranei pentru animale, cât și accesoriilor necesare acestora.

Zona de acvaristică și ZOO a magazinului Hornbach Oradea face parte din suprafaţa de peste 4.000 mp alocată spațiului de grădină. Noul magazin va avea o suprafață totală de peste 23.000 mp.

- Publicitate -

5 to go deschide două locații în Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni

Începând din această vară, 5 to go se află pe lista brandurilor prezente în incinta Aeroportului Internațional „Henri Coandă”,...

4 din 5 români au returnat cel puțin o dată ambalajele reciclabile SGR

Potrivit unui studiu Kantar, 4 din 5 români intervievați au returnat cel puțin o dată ambalaje SGR, reprezentând o...