Hornbach Oradea se deschide la sfârșitul lunii septembrie

Hornbach a început amenajarea celui de-al șaptelea magazin local, la Oradea, urmând ca acesta să fie inaugurat la sfârșitul lunii septembrie.

Hornbach Oradea va avea o suprafață de circa 23.000 de metri pătrați, fiind amplasat pe un teren de circa 5,4 hectare și va dispune de peste 500 de locuri de parcare.

În magazinul din Oradea vor fi aduși aproximativ 7.000 de metri liniari de perdele și draperii, nu mai puțin de 150.000 de litri de vopsele în diverse nuanțe, circa 5.000 de produse în cardul departamentului de instalații sanitare și încălzire, iar clienții vor putea alege din peste 1.700 de variante de cabine de duș.

Totodată, orădenii vor avea la dispoziție cel mai mare sortiment de surse de iluminat, cu peste 600 de modele diferite.

Cum va arăta zona de Drive In

Departamentul Drive In Hornbach Oradea, cu o suprafață de 5.900 de metri pătrați, oferă clienților toate materialele necesare construcției unei case sau realizării unui proiect de orice tip.

În ceea ce privește departamentul special dedicat produselor de grădină, compania va aloca acestuia o suprafață de 5.400 de metri pătrați, atât în interiorul, cât și în exteriorul halei centrale a magazinului.

Totodată, peste 600 de modele de ghivece pentru interior și 850 pentru exterior, mai mult de 150 de sortimente de îngrășăminte pentru plante și peste 700 de tipuri de semințe de flori și legume completează gama de produse pentru grădină al magazinului din Oradea.

La acestea se adaugă o zonă cu grătare și cu accesorii pentru grătar cu mai mult de 550 de articole disponibile în stoc și la comandă specială.

Departament de ZOO și acvaristică

O altă noutate adusă de Hornbach pe piața din Oradea este departamentul de ZOO și acvaristică, ce ocupă o suprafață de 450 de metri pătrați, cea mai mare de acest fel cuprinsă în cadrul unui magazin de bricolaj.

Această zonă special dedicată iubitorilor de animale va dețineun sortiment de hrană pentru câini și pisici cu peste 700 de articole și o gamă dedicată acvaristicii, cu acvarii, hrană, soluții de întreținere a apei și peste 200 de specii de pești.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...