Horaţiu Ţepeş, CEO Bilka, este antreprenorul anului 2020 în România

Horaţiu Ţepeş, CEO Bilka, este câștigătorul competiției EY Entrepreneur Of The Year – România 2020.

Antreprenorul a concurat pentru acest titlu alături de alți 38 de lideri de business și va reprezenta România în finala mondială EY World Entrepreneur Of The Year, din 10 iunie 2021.

Bilka este o companie 100% românească din Brașov, lider de piață în România în domeniul acoperișurilor.

Compania este specializată în producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii) pentru construcții rezidențiale și industriale.

În cei 14 ani de prezență pe piața românească, antreprenorul Horațiu Țepeș a transformat afacerea dintr-un furnizor de acoperișuri într-un brand european.

În prezent, Bilka deține cea mai mare fabrică de sisteme pentru acoperișuri din Estul Europei și produsele sale sunt tot mai cunoscute pe piețele externe.

Mihai Ivașcu și familia Șerban, printre premianți

Mihai Ivaşcu, fondator Modex, a primit titlul EY Emerging Entrepreneur Of The Year In Technology.

Compania Modex a patentat o tehnologie proprie (Modex Blockchain Database), care face adopția blockchain foarte facilă și interoperabilă cu orice sisteme tradiționale.

Fondată în 2017, Modex este prezentă în patru țări la nivel global și are birouri deschise la București, Londra, Silicon Valley și Washington.

Premiul de excelență acordat unei afaceri de familie de succes, Family Business Excellence Award, i-a revenit familiei Şerban, care conduce Group Şerban Holding.

Grupul Șerban Holding operează în prezent șase companii, are peste 400 de angajați și deține peste 12.500 ha de teren cultivate cu cereale, plante oleaginoase și legume, trei ferme de creștere a puilor și cinci băcănii.

Premiul Social Responsibility in the context of Covid-19 (Responsabilitate socială în perioada Covid-19) i-a fost acordatlui Iulian Nedea, Simtel.

În pandemie, Simtel a sprijinit aplicația 9SOS, primul sistem privat integrat de telemedicină din România, care oferă servicii de asistenţă şi suport persoanelor afectate de COVID-19.

Premiul The most successful business transformation during the Covid-19 period (Cea mai de succes transformare a unui business în perioada pandemiei Covid-19) a mers către Mihai Filip, Techtex.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...