Honeywell a inaugurat o fabrică la Ploiești

sursa foto: invelitori.ro
sursa foto: invelitori.ro

Compania americana Honeywell a inaugurat o fabrica de placute de frana pentru autovehicule, situata in Ploiesti West Park.

Construirea fabricii din Ploiesti a inceput in noiembrie 2011, iar, dupa un an, a fost produsa deja prima transa de placute de frana.

De la inceputul activitatii si pana acum, fabrica a produs peste doua milioane de placute de frana, destinate, in cea mai mare parte, exportului in Europa, China si Mexic.

Fabrica Honeywell are 220 de angajati, numarul lor urmand sa ajunga la 300 pana in 2015.  Tot pana in 2015, valoarea totala a investitiei va ajunge la 57 de milioane de euro.

Unitatea de productie este amplasata in parcul industrial privat West Park care se intinde pe o suprafata de peste 285 de hectare, la cativa kilometri de Ploiesti.
- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...