All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

-PUBLICITATE-

Homing Properties a finalizat construcția ansamblului Triana

Homing Properties a finalizat ansamblul rezidențial Triana, în zona Pipera, al doilea proiect pe care dezvoltatorul îl livrează în ultimii doi ani, după Trastevere în 2019.

Cu 53 de apartamente, ansamblul dispune de parcare proprie în subteran, sală de gimnastică,  spațiu de joacă pentru copii, 2 piscine și o grădină comună de 500 mp.

O treime dintre apartamente au dimensiuni de până la 180 mp, grădini private la parter sau terase ample.

În plus, apartamentele de la ultimul nivel au scară interioară și acces pe acoperiș, fiecare dintre ele având propria grădină de 200 de mp.

Proiectul rezidențial se întinde pe o suprafață de aproximativ 2.700 mp, iar valoarea investiției se ridică la aproximativ 8,5 milioane euro.

Lucrările la proiectul Triana au fost demarate în anul 2019, iar apartamentele au fost vândute în proporție de 75%.

Homing Properties mai are în portofoliu 2 ansambluri rezidențiale în București

Ansamblul Trastevere, amplasat tot în nordul capitalei, include 48 apartamente și a fost finalizat în 2019, în urma unei investiții de 6 milioane euro.

În acest an, compania va începe construcția unui proiect rezidențial în centrul orașului, în zona Grădina Icoanei, care va avea 45 de apartamente și necesită o investiție de 10 milioane euro.

Compania Homing Properties a fost dezvoltată de 3 antreprenori spanioli, Tomás Manjón, Diego Stuyck și David Tortosa, care dețin și compania de construcții Mantor.

În total cele două companii au o cifră de afaceri cumulată de aproximativ 12 milioane euro și 60 angajați.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI