H&M Unirii se transformă în flagship store

Magazinul H&M din Unirea Shopping Center a trecut printr-un proces de modernizare, iar din 10 iulie își redeschide porțile pe o suprafață de 4.282 metri pătrați, desfășurată pe trei etaje.

Magazinul se deschide la ora 11:00, dar începand cu ora 9:00, ai parte de un DJ set și de o reprezentație a trupei Super Chill! În plus, după ora 16:00 Sore va concerta chiar în fața magazinului.

Primii 30 de clienti sositi la evenimentul inaugurarii vor primi carduri de cumparaturi cadou de 300 Lei, urmatorii 100 de clienti vor primi carduri de cumparaturi cadou de 100 Lei, iar urmatorii 50 de clienti carduri cadou de 50 Lei.

Doar in ziua inaugurarii toti clientii primesc 20% reducere la cumparaturi de peste 150 Lei.

In plus, pentru a celebra deschiderea magazinului, intra in competitia #HMUNIREACHASE , care iti poate aduce un premiu de 4.282 Lei. Detalii aici: .

- Publicitate -

Apple devine primul brand din lume evaluat la un trilion de dolari

Apple marchează un moment istoric, devenind primul brand din lume de un trilion de dolari, potrivit clasamentului celor mai...

Consumatorii cheltuiesc mai mult pentru servicii de streaming video

Cheltuielile medii lunare ale gospodăriilor cu platformele de streaming video la cerere au crescut cu aproape 30% față de...