H&M deschide un magazin in Shopping City Sibiu

sursa foto: romania-insider.com

H&M va deschide la Sibiu cea de-a şaptesprezecea unitate din România. Magazinul va fi inaugurat in Shopping City Sibiu, in locul Media Galaxy.

„Ne face mare plăcere să anunţăm că H&M va deschide în această toamnă primul magazin din Sibiu, în incinta Shopping City. Prezenţa H&M în centrul nostru comercial reconfirmă faptul că Shopping City Sibiu este principalul pol de cumpărături din regiune şi unul dintre cele mai importante centre comerciale la nivel naţional”, a declarat Graham Kilbane, COO la ARGO Capital Property, citat de Curierul National.

„H&M îşi continuă expansiunea în România. După mai mult de un an de prezenţă pe piaţa românească, suntem foarte mulţumiţi de rezultate şi ne bucurăm că românii apreciază foarte mult moda şi produsele de calitate la cel mai bun preţ. Suntem entuziasmaţi să deschidem noi magazine în mai multe oraşe, astfel încât produsele noastre să devină accesibile în întreaga ţară”, a declarat Ewa Jarzemska, Marketing & PR Manager în cadrul H&M.

Răzvan Sin, Head of Retail Department, DTZ Echinox, a afirmat că expansiunea retailerului suedez demonstrează de asemenea că marii operatori de pe segmentul de modă valorifică în continuare oportunităţile pe care piaţa le oferă, şi îşi continuă dezvoltarea în centrele comerciale din România.

Compania de consultanţă imobiliară DTZ Echinox se află la cea de-a şaptea colaborare cu H&M. În ultimii doi ani, DTZ Echinox a intermediat şi închirierea spaţiilor din Bucureşti Mall şi Plaza România (Anchor Group), Sun Plaza (EMCT), Electroputere Parc (K&S), Atrium Center Arad (Atrium Centers) şi Lotus Center (Lotus Market), suprafeţe care totalizează peste 11.500 mp.

 

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...