H&M a deschis magazinul online

Retailerul suedez H&M a lansat magazinul online, iar până în 19 aprilie nu se percep taxe pentru livrare. 

Prin intermediul magazinului online vor putea fi comandate articole vestimentare şi accesorii  pentru femei, bărbaţi, adolescenţi, copii, decorațiuni interioare dar şi cosmetice.

„Suntem încântaţi să anunţăm lansarea magazinului H&M online în România”, declară Ralf Wein, Country Manager H&M România.

„Este un pas important în ceea ce priveşte dezvoltarea ofertelor noastre şi extinderea prezenţei H&M România pe mai multe canale de vânzare. Pe lângă cele 38 de magazine, clienţii H&M din România beneficiază acum, o dată cu lansarea magazinului online, de o experienţă de cumpărături completă, atât prin extinderea cu un nou canal de vânzăre, cât şi prin completarea şi îmbogăţirea gamei de produse oferite. În plus, prin lansarea magazinului online H&M în România, conceptul de modă şi calitate la cel mai bun preţ va fi accesibil tuturor clienţilor din întreaga ţară.”

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...