Hilton Garden Inn Bucharest Airport ajunge la un grad de ocupare de 70%

Hotelul Hilton Garden Inn Bucharest Airport înregistrează un grad de ocupare care urcă de la lună la lună, ajungând la 70% la nivelul lunii iulie 2021.

Tendința pozitivă se observă și în creșterea numărului de turiști de peste granițe, chiar dacă în prezent cea mai mare parte a oaspeților este de naționalitate română.

Ultimul an a influențat puternic și cerințele majorității oaspeților, care sunt acum mai atenți și interesați de servicii care reduc riscul și oferă o siguranță personală sporită.

Astfel, pe lângă măsurile de siguranță implementate, cel mai des turiștii sunt și în căutarea unei politici de anulare flexibile la rezervarea unui hotel. Hilton Garden Inn Bucharest Airport continuă să dețină poziția 1 în clasamentul Tripadvisor pentru Otopeni și a obținut premiul Traveller’s Choice 2021.

Hotelul, construit în anul 2019 în urma unei investiții de 19 milioane euro, face parte din portofoliul de branduri Hilton și se adresează în special segmentului de turism de afaceri.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...