Hidroelectrica, E.ON, Electrica şi Enel amendate de ANRE cu 2 milioane lei

ANRE a amendat Hidroelectrica, E.ON, Electrica şi Enel cu 2,01 milioane lei pentru nerespectarea reglementărilor privind activitatea de furnizare a energiei electrice în contextul liberalizării pieţei.

Hidroelectrica a fost sancţionată cu amendă contravenţională de 410.000 lei pentru nerespectarea în totalitate prevederilor legale privind modul de organizare şi funcţionare a centrelor de telefonie (call-center).

În plus, nu a respectat termenul de 15 zile lucrătoare de transmitere a ofertelor privind condiţiile de furnizare a energiei electrice pe piaţa concurenţială şi termenul de 5 zile de încheiere a contractelor de furnizare a energiei electrice.

Electrica Furnizare şi E.ON Energie au primit o amendă contravenţională în valoare de 400.000 lei, fiecare, pentru nerespectarea termenului de 15 zile lucrătoare de transmitere a ofertelor privind condiţiile de furnizare a energiei electrice pe piaţa concurenţială și a termenului de 5 zile de încheiere a contractelor de furnizare a energiei electrice.

Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au fost sancționate cu amendă contravenţională în valoare de 400.000 lei, feicare, pentru nerespectarea termenului de 5 zile de încheiere a contractelor de furnizare a energiei electrice.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...