All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

miercuri | 14 aprilie | 2021
-PUBLICITATE-

Hidroelectrica, E.ON, Electrica şi Enel amendate de ANRE cu 2 milioane lei

ANRE a amendat Hidroelectrica, E.ON, Electrica şi Enel cu 2,01 milioane lei pentru nerespectarea reglementărilor privind activitatea de furnizare a energiei electrice în contextul liberalizării pieţei.

Hidroelectrica a fost sancţionată cu amendă contravenţională de 410.000 lei pentru nerespectarea în totalitate prevederilor legale privind modul de organizare şi funcţionare a centrelor de telefonie (call-center).

În plus, nu a respectat termenul de 15 zile lucrătoare de transmitere a ofertelor privind condiţiile de furnizare a energiei electrice pe piaţa concurenţială şi termenul de 5 zile de încheiere a contractelor de furnizare a energiei electrice.

Electrica Furnizare şi E.ON Energie au primit o amendă contravenţională în valoare de 400.000 lei, fiecare, pentru nerespectarea termenului de 15 zile lucrătoare de transmitere a ofertelor privind condiţiile de furnizare a energiei electrice pe piaţa concurenţială și a termenului de 5 zile de încheiere a contractelor de furnizare a energiei electrice.

Enel Energie şi Enel Energie Muntenia au fost sancționate cu amendă contravenţională în valoare de 400.000 lei, feicare, pentru nerespectarea termenului de 5 zile de încheiere a contractelor de furnizare a energiei electrice.

- PUBLICITATE -