Hervis deschide un magazin la Deva

Hervis inaugurează joi, pe 17 martie, primul magazin din zona Hunedoara și cel de-al 16-lea din România, în centrul comercial regional din strada Zarandului, nr. 87.

Investiția, în valoare de 1 milion de euro, se adresează pasionaților de sport și familiilor și completează oferta unică a Shopping City Deva, ce deservește peste 220.000 de locuitori ai județului Hunedoara.

Pe o suprafață de 650 mp, vizitatorii vor putea găsi în noul magazin Hervis produse ale unor branduri recunoscute la nivel internațional precum Adidas, Asics, Nike, Puma, Columbia, Salomon, Wilson, Kettler, Scott, Fischer, Atomic, precum și ale brandurilor proprii Hervis – X-Fact, Kilimanjaro, Cygnus, Benger.

Cu ocazia inaugurării magazinului, vizitatorii Hervis se pot bucura de prețuri speciale la biciclete (mountain bike pentru adulti Xfact Attack la doar 555 RON), încălțăminte (Adidas Derby Vulc la doar 119,99 RON) sau echipament sportiv (trening Adidas la doar 149,99 RON). Mai mult, primii 500 de clienți vor primi o minge Puma în valoare de 79.99 lei, dacă achiziția lor depășește suma de 15 lei.

Portofoliul Hervis vine în completarea ofertei unice a mall-ului Shopping City Deva, care găzduiește și alte branduri internaționale, în exclusivitate în regiunea Hunedoara, precum H&M, C&A, NewYorker, Orsay, Benvenuti, Deichmann sau CCC.

Tot la Shopping City Deva, hunedorenii beneficiază de cea mai mare și diversificată gamă de opțiuni pentru petrecerea timpului liber și divertisment. Aceasta include cele șase săli ale cinematografului multiplex Cinema City – singurul din județ – dotate cu cea mai nouă tehnologie 2D și 3D, billiard și bowling, casino și un loc de joacă pentru copii.

Shopping City Deva, situat pe strada Zarandului, nr. 87, la ieșirea spre Sebeș, inaugurat în septembrie 2015, în actuala galerie Auchan, este cel mai important centru comercial din regiune, deservind atât locuitorii Devei, cât și pe cei ai orașelor din apropiere –  Hunedoara, Hațeg, Simeria, Orăștie, Brad, Sebeș.

Printre chiriașii Shopping City Deva se numără și ALTEX, dm, Jysk, Takko, Salamander, Kendra, farmaciile HelpNet, SensiBlu, precum și toți operatorii de telefonie din țară, restaurantele KFC, 3F, La Bunica, Spartan și cafenelele Scala, Ada Kaleh și Fado.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...