HelpShip își extinde operațiunile în CTPark Oradea Cargo Terminal la 12.500 mp

CTP a închiriat 12.500 mp de spațiu de depozitare în CTPark Oradea Cargo Terminal către HelpShip, un furnizor de soluții de e-fulfillment și logistică, parte a grupului și rețelei logistice euShipments.com.

În contextul cererii în creștere de servicii de fulfillment și logistică, HelpShip și-a dublat capacitatea operațională din parcul logistic de la 5.300 mp în mai puțin de un an.

Prin centrul din CTPark Oradea Cargo Terminal, HelpShip realizează livrări în ziua următoare atât către România, cât și către Ungaria, respectiv în 48 de ore pentru livrările către Bulgaria, Croația, Slovenia, Slovacia.

Hub-ul logistic din Oradea oferă o conexiune directă către alte locații ale rețelei logistice euShipments.com: Ruse (Bulgaria), Zagreb (Croația), Senec (Slovacia) și Ljubljana (Slovenia) printr-o rută zilnică de transport.

CTPark Oradea Cargo Terminal este construit pe o suprafață de 14,4 hectare și include trei clădiri cu o suprafață închiriabilă totală de peste 60.000 mp și numeroase elemente de infrastructură specifice, cum ar fi rampa de parcare pentru aeronave și căile de acces legate de aeroport.

CITEȘTE ȘI: Oradea, orașul cu cele mai bune facilități medicale

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...