Hell Energy derulează o investiție de 18 milioane euro în orașul Ungheni

Hell Energy derulează o investiție de 18 milioane euro în orașul Ungheni, județul Mureș, ce presupune construcția de birouri și a unei hale de depozitare.

Până la finele lui 2022 va fi construit un nou sediu de birouri cu o suprafață de 3.800 mp, dar și a unei hale de depozitare de 10.000 mp, cu o capacitate de stocare de 12.500 de paleți.

Investiția are ca scop mărirea capacității de depozitare și fluidizarea livrărilor de produse din 4 game diferite către cei 170 de parteneri-distribuitori. În urma investiției se vor crea 20 de noi locuri de muncă.

În 2021, Hell Energy a avut un volum de vânzări în creștere cu 15% față de 2020 și o cifră de afaceri de 48,8 milioane euro.

Compania a fost fondată în anul 2006 ca o afacere de familie și încă operează sub același patronat. Brandul a devenit liderul pieței de băuturi energizante din Ungaria în doar patru ani.

Hell Energy este prezent în peste 50 de țări din toată lumea, iar din 2017, compania își produce singură ambalajele în propria fabrică de aluminiu, Quality Pack.

CITEȘTE ȘI: Hell Energy înlocuiește PET-urile cu doze de aluminiu

- Publicitate -

Leroy Merlin a investit 2 milioane euro în relocarea magazinului din Electroputere Mall

Leroy Merlin a inaugurat noul magazin din Electroputere Mall Craiova, relocat în același centru comercial, pe o suprafață extinsă...

Al doilea magazin TEDi din Pitești s-a deschis în centrul comercial Supernova

Noul magazin TEDi Supernova Pitești se întinde pe o suprafață de 755 mp și comercializează articole de uz casnic,...