Helios Phoenix, un nou parc industrial în comuna Cristian

Helios Phoenix, dezvoltatorul retelei de parcuri logistice si industriale OLYMPIAN PARKS, anunta livrarea unei noi unitati in comuna Cristian, judetul Brasov in suprafata de peste 10.000 mp. catre producatorul de ornamente de lemn pentru automobile de lux, ROLEM.

“Am dovedit inca o data, ca ne tinem promisiunile si angajamentele asumate, fiind in masura sa livram unitati de productie de calitate, la exigentele impuse prin proiect de catre beneficiarii nostri si consultantii acestora europeni. Un alt aspect ce ne ofera incredere si pentru proiectele noastre viitoare, este perioada relativ scurta in care am livrat noua unitate, facandu-ne sa privim cu optimism in perspectiva dezvoltarii retelei Olympian Parks. Astfel, cu siguranta in cel mai scurt timp, vom demara tot in incinta parcului din com. Cristian o noua constructie, ce va insuma o suprafata mai extinsa decat cea livrata acum, raspunzand cerintelor exigente ale pietei interesate de proiecte de clasa A, la niste costuri de constructie competitive, fapt ce conduce la atractivitatea produselor noastre, nu doar din punct de vedere tehnic, ci si comercial”, a declarat Athos Myrinathous, director de dezvoltare Helios Phoenix.

În prezent, parcul Helios Phoenix are o suprafață de peste 28,000 mp, în care își desfășoară activitatea doi chiriași: Terwa, producător de componente metalice pentru domeniul construcțiilor, și Rolem, producător de  ornamente de lemn pentru interiorul maşinilor de lux ale brandurilor Mercedes, BMW, Audi, Volkswagen sau Porsche.

În România, grupul Helios Phoenix deține parcuri de tip industrial clasa A în doua orașe, Brașov si Timișoara si detine terenuri pentru dezvoltari ulterioare in Bucuresti, Cluj, Chiajna, Constanta.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...