HAPPYCINEMA inaugurează o unitate în Hello Shopping Park Bacău

HAPPYCINEMA deschide în decembrie 2019 un nou cinematograf în Hello Shopping Park Bacău și devine al doilea lanț de cineplexuri ca acoperire națională.

HAPPYCINEMA Hello Shopping Park Bacău va avea o capacitate de 451 de locuri în 4 săli 3D ultramoderne, dotate integral cu proiectoare laser.

Acest tip de proiectoare oferă o calitate a imaginii superioară, cu luminozitate excelentă și un puternic contrast al culorilor. Proiectoarele cu laser oferă de două ori mai multă eficiență optică față de proiectoarele cu lampă, asigurând o imagine mai bună și mai consistentă.

HAPPYCINEMA se alătură astfel celor peste 100 de multiplexuri la nivel mondial care sunt echipate integral cu proiectoare laser.

Care sunt prețurile HAPPYCINEMA Hello Shopping Park

Prețurile pentru bilete vor începe de la 7 lei, iar copiii sub 10 ani, elevii, studenții și pensionarii vor beneficia de tariful redus de 14 lei/bilet în orice zi a săptămânii, cu excepția avanpremierelor.

Prezent în București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bistrița iar din iarna lui 2019 și în Bacău, HAPPYCINEMA are în plan pentru următorii 5 ani acoperirea a 20 de orașe din România.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...