Happy Cinema deschide toate locațiile începând cu 1 septembrie

Happy Cinema este prima rețea de cineplexuri din România care deschide toate locațiile de la 1 septembrie.

Capacitatea sălilor a fost redusă la 50% și este alocat un scaun liber între spectatori.

Doar copilul în vârstă de până la 12 ani poate sta pe scaunul de lângă adultul însoţitor, iar un însoţitor adult poate sta lângă maximum 2 minori, fără a avea spaţii libere între ei.

Angajații poartă echipament de protecţie (măşti si mănuşi de unică folosință); publicul și angajații au la dispoziție dezinfectant pentru mâini; au fost stabilite circuite distincte pentru acces şi ieşire.

Mai mult, se realizează un triaj observațional la intrarea în locație și nu se permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată).

În locații se realizează dezinfecția regulată a suprafețelor, dezinfectarea cu substanțe biocide autorizate a tuturor scaunelor înaintea fiecărei proiecţii; dezinfectarea toaletelor cu substanțe biocide autorizate, înainte de fiecare proiecţie și se asigură un sistem de ventilaţie corespunzător normelor în vigoare, pentru evitarea răspândirii particulelor în sala de cinema, precum şi în hol, toalete şi alte spaţii comune.

Happy Cinema este prezent în București (Liberty Center), Focșani (Focșani Mall), Buzău (Galleria Mall Buzău), Alexandria (Winmarkt), Bistrița (Bistrița Retail Park) și Bacău (Hello Shopping Park).

Planul de extindere al reţelei de cinematografe nu va fi afectat, urmând ca anul viitor să fie inaugurate Happy Cinema Slobozia şi Happy Cinema Colosseum Mall Bucureşti.

- publicitate -

trebuie să citești