Handsome Monk, alternativa românescă la Starbucks

Călugăru Frumosu, proprietarul Handsome Monk, are planuri mari pentru noul brand de cafenele, mai multe locații, în special în stradă, în cartiere și transformarea obiceiurilor de consum ale românilor, de la achiziționarea unei cafele proaste, la una de calitate, prăjită pe loc, la un preț corect.

Handsome Monk aduce pe piața locală un brew coffee bar, unde clienții pot să experimenteze prepararea cafelei în moduri originale, în funcție de gusturi și arome preferate, alături de un maestru al cafelei.

Pentru prima unitate, din Parklake Titan, investiția s-a ridicat la 300.000 euro, fiind utilizate numai materiale originale, la noul concept de cafenea lucrând o echipă de 10 persoane, pentru o perioadă de șase luni.

handsome monk calugaru frumosu

”Handsome Monk aduce ceva nou pe piaţa din Romania și anume educarea consumatorilor de cafea printr-un ”laborator de cafea”, unde barista explică procesul corect de preparare contribuind semnificativ la interacțiunea și relația cu clienții noștri. Suntem adepții produselor cât mai naturale, fără aditivi, conservați și ai unei diete echilibrate, în care să fie incluse preparate nutritive, de aceea, în extensia cafenelei am deschis și un juice bar – Forever Green – unde preparăm sucuri proaspete, smoothie-uri și boluri de fructe si cereale”, a declarat Călugăru Frumosu, Owner Handsome Monk.

Conceptul locației de la etajul 1 din Parklake este gândit să ofere un spațiu de self service, brew coffee bar, terasă exterioară, terasă interioară şi coffee shop.

Din primăvară, Handsome Monk aduce Nitro Coffee în România

Nitro Coffee este o alternativă la berea neagră, fiind o cafea specială, cu acid, care se servește rece. Va fi disponibilă în cafenea din luna martie.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...