Halloween la Plaza România

Cu ocazia Halloween, Plaza România a pregătit un maraton de filme horror pentru cei mari, dar şi ateliere de creaţie, parade de modă cu costume de groază şi spectacole de teatru pentru cei mici.

În data de 30 octombrie, de la ora 23.30, debutează cea de-a cincea ediţie a Halloween Movie Marathon, găzduit de cinematograful Movieplex din incinta Plaza România. Patru filme horror a căror premieră are loc în 2015 vor rula în noaptea de 30 spre 31 octombrie -„Poltergeist”,  „Insidious: Capitolul 3”, „Viziuni” şi „Crimson Peak”.

Biletele au fost puse în vânzare pe data de 16 octombrie, iar, până la ora actuală, s-au vândut peste 1.900. Având în vedere ediţiile din anii precedenţi ale evenimentului, se estimează că biletele vor fi sold out până la data evenimentului şi că aproximativ 2.400 de spectatori vor fi prezenţi la Halloween Movie Marathon.

La Plaza România, distracția celor mici începe pe 31 octombrie, de la ora 12.00 şi continuă pe 1 noiembrie. În aceste două zile, copii îi aşteaptă, până la ora 15.00, ateliere de creaţie – juniorii vor putea decora bostani, vor participa la sesiuni de face painting şi se vor deghiza în fantome.

Urmează apoi parada costumelor de groază, dar şi spectacole de teatru „de groază”. Tot în spiritul Halloween, cei mici se vor putea fotografia alături de vrăjitoare şi de zombi la photo corner-ul special amenajat în incinta mall-ului.

- Publicitate -

Ultimele

Clariant închide fabrica de bioetanol din comuna Podari, județul Dolj

Gigantul elvețian Clariant a luat decizia de a-și opri producția de bioetanol sunliquid la Podari, județul Dolj și de...