Haier va deschide fabrica de frigidere din Ploiești la sfârșitul primăverii

Haier anunță că producția la prima fabrică de frigidere din Europa, situată lângă Ploiești, va începe la sfârșitul primăverii anului 2021.

Unitatea va produce atât frigidere încorporabile, cât și standard, concepute cu un accent pe conectivitate și pe păstrarea alimentelor, pentru cele 3 mărci europene ale Haier Europa: Candy, Hoover și Haier.

Fabrica va avea 63.000 mp desfășurați pe o suprafață de 130.000 mp și este situată în Parcul Industrial Allianso din Ariceștii Rahtivani, în apropiere de Ploiești.

800 de locuri de muncă pentru noua unitate Haier Ploiești

Noua fabrică va angaja aproape 800 de persoane (la capacitate maximă) pentru o producție estimată de 600.000 unități din 2022.

Designul fabricii, care se bazează pe o abordare modulară, va permite o expansiune de până la 1 milion de unități a capacității maxime de producție.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...