Hagi mută Viitorul în Cosmopolis

sursa foto: blocuri.com
sursa foto: blocuri.com

Intreaga echipa a FC Viitorul, inclusiv personalul administrativ si stafful tehnic, va locui in complexul rezidential Cosmopolis pe durata sezonului competitional 2013 – 2014 al Ligii 1 la fotbal.

Coldwell Banker Affiliates of Romania a intermediat inchirierea a 32 de locuinte de catre Gheorghe Hagi in cadrul proiectului rezidential Cosmopolis, locuinte in care a fost relocata intreaga echipa de fotbal FC Viitorul, inclusiv personalul tehnic si administrativ.

Locuintele inchiriate sunt cu doua si trei camere, valuarea anuala a contractului ridicandu-se la peste 100.000 de euro. ”Am ales sa mutam echipa in Cosmopolis datorita facilitatilor pe care le ofera proiectul precum si pentru amplasarea acestuia, in zona de nord-est a Capitalei si in apropierea bazei noastre sportive”, a declarat Gheorghe Hagi, proprietarul clubului de fotbal FC Viitorul. Echipa joaca din acest sezon competitional meciurile de pe teren propriu in localitatea Chiajna din apropierea Bucurestiului.

Chiria unei garsoniere in Cosmopolis este de 250 de euro pe luna, a unui apartament cu doua camere este de 300 de euro pe luna, iar a unui apartament cu trei camere este de 400 de euro.

”Inchirierile au mers la fel de bine ca vanzarile, aditional acestui contract am mai inchiriat 25 de apartamente in ultimele trei luni. In plus, proiectul a devenit atractiv pentru investitori, tinand cont de potentialul randament anual”, a declarat Gabriel Voicu, manager de proiect Cosmopolis din partea Coldwell Banker. Un investitor a achizitionat deja un bloc la inceputul acestui an intr-o tranzactie cu o valoare de peste doua milioane de euro.

Preturile de vanzare ale locuintelor din Cosmopolis pleaca de la 32.400 de euro + 5%* TVA pentru un studio cu o suprafata construita de 52 de metri patrati, de la 55.000 de euro + 5%* TVA pentru un apartament cu doua camere, avand o suprafata construita de 74 de metri patrati, in timp ce un apartament cu trei camere, cu o suprafata construita de 116 metri patrati, are un pret de 74.500 de euro + 5%* TVA.

In cadrul Cosmopolis sunt disponibile si vile. Cele cu o suprafata de 112 metri patrati construiti au un pret de 90.000 de euro + TVA, iar vilele cu o suprafata construita de 125 de metri patrati au un pret de 110.000 de euro + TVA.

Cosmopolis este amplasat in zona de nord-est a Bucurestiului, in apropiere de Soseaua de Centura, intre podurile din Pipera-Tunari si Andronache-Stefanestii de Jos. Pana in acest moment au fost finalizate in Cosmopolis peste 1200 de apartamente si vile, comunitatea din cadrul proiectului numarand aproximativ 2000 de locuitori. Pana in prezent,  investitiile in cadrul Cosmopolis s-au ridicat la circa 230 de milioane de euro, in constructia de locuinte, infrastructura, spatii comerciale si spatii verzi.

In cadrul Cosmopolis exista o serie intreaga de facilitati care includ supermarket, gradinita, farmacie, pizzerie, trei piscine exterioare, sala de fitness, terenuri exterioare de baschet si de tenis si numeroase spatii de joaca pentru copii. In plus, toti locuitorii beneficiaza de transport gratuit pana la statia de metrou Pipera, printr-o linie de microbuz care circula la un interval de o ora.

Opus Land Development este parte a unui grup de companii detinut de familia Buyukhanli din Turcia, unul din cei mai vechi si experimentati dezvoltatori imobiliari din Turcia tinand cont ca activitatea in sectorul de constructii a inceput in 1956. Grupul de companii a construit pana in prezent proiecte incluzand mii de apartamente sau camere de hotel. Opus Land Development a finalizat recent in Istanbul un proiect rezidential, Barbaros Besiktas, cu 30 de etaje si o suprafata construita de 40.000 de metri patrati.

Coldwell Banker Affiliates of Romania a fost desemnat agent exclusiv al proiectului la inceputul acestui an.

Vezi detalii despre proiectul rezidential Cosmopolis in pagina dedicata acestuia ProprietariDirect.ro

 

- publicitate -