Hagag a primit autorizația de construcție pentru H Eliade 9 Residence

Hagag Development Europe a primit autorizația de construcție pentru proiectul rezidențial H Eliade 9 Residence.

Lucrările de construcție sunt programate să demareze în luna august a acestui an și presupun o investiție de 16 milioane de euro. Peste 35% din unitățile disponibile au fost deja contractate.

Localizat în cartierul Primăverii, H Eliade 9 Residence se învecinează cu Vila Lac 1 și urmează să fie edificat pe o suprafață de teren de 2.200 de metri pătrați.

Odată finalizat, proiectul va afișa 6.500 de metri pătrați construiți și un regim de înălțime de 2S+D+P+4E.

H Eliade 9 va livra 35 de apartamente premium de două, trei și patru camere cu suprafețe cuprinde între 90 și 220 de metri pătrați și grădini proprii pentru unitățile de la demisol, dar și duplexuri de cinci și șase camere, cu suprafețe de până la 440 de metri pătrați și terase.

Acestea vor fi deservite de 62 de locuri de parcare subterane și o zonă de atrium care va recrea atmosfera celor mai exclusiviste hoteluri din lume.  

Clădirea Hagag va dispune de sisteme smart home integrate care oferă locatarilor posibilitatea de a-și controla sau monitoriza aparatura electrocasnică inteligentă de la distanță, servicii de concierge dedicat 24/7, fațade ventilate, centrală termică și panouri solare, sistem de răcire VRV individual pentru fiecare unitate, uși blindate pentru intrările în apartamente și sisteme de supraveghere CCTV pentru zonele comune.

- Publicitate -

Ultimele

Cum motivezi angajații în 2023 – 4 strategii care funcționează cu succes

În cadrul unui loc de muncă, motivația angajaților este un factor important, care nu trebuie neglijat, pentru că aceasta...