All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 26 noiembrie | 2020
1.8 C
București

Hagag a finalizat lucrările la proiectul de birouri H Victoriei 109

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development Europe a finalizat lucrările de consolidare și modernizare pentru proiectul de spații de birouri H Victoriei 109.

Clădirea va fi dată în folosință imediat după recepția finală. În prezent, 50% din suprafața totală închiriabilă disponibilă este contractată.

Întregul edificiu, de la structura de rezistență, elemente de design interior și până la elementele arhitectonice eclectice care împodobesc fațadele și pereții exteriori au fost reconsolidate, respectiv recondiționate, iar infrastructură electrică, instalațiile sanitare și de climatizare ale clădirii au fost reînnoite, proiectul primind certificarea Excellent BREEAM in Use.

Chiriașii vor avea la dispoziție săli de ședințe, 30 de locuri de parcare supraterane, rastel pentru biciclete, dușuri pentru angajați și spații de depozitare disponibile la nivelul inferior al clădirii.

- PUBLICITATE -

Clădirea dispune de două intrări individuale cu zone de lobby independente și acces din Calea Victoriei, respectiv Calea Griviței, trei ascensoare, două scări interioare, sisteme de climatizare de Clasa A eficiente din punct de vedere energetic, iluminare LED, pardoseală flotantă, generator propriu, sisteme de răcire pentru camerele tehnice, sisteme de securitate și supraveghere, dar și un punct de încărcare a mașinilor electrice.

Fiecare nivel este echipat cu sistem HVAC autonom și este prevăzut cu un spațiu tehnic – conceput pentru a găzdui mini centre de date și posibilitatea de a monta, la cererea chiriașilor, două chicinete cu o zonă de luat masa.

- PUBLICITATE -