H.Essers a finalizat construcția noului depozit

sursa foto: capital.ro
sursa foto: capital.ro

Operatorul de logistica H.Essers a finalizat constructia noului depozit in suprafata de 30.000 m², in cadrul Bucharest Industrial Park, situat pe A1.

Anul trecut compania H.Essers a achizitionat de la Bucharest Industrial Park, un teren de 5ha cu scopul de a dezvolta un proiect logistic.

H.Essers intentioneaza sa extinda acest proiect pana la o suprafata de depozitare de 100.000 m² avand in vedere facilitatile si conditiile profesioniste oferite de Bucharest Industrial Park.

Primul depozit in suprafata de 30.000 m² va deservi articole farmaceutice (5000 m²), produse de larg consum (2 x 10.000 m²), lichide si produse chimice (2 x 2000 m²) precum si alte produse (1000 m²), respectand directiva standard de securitate si protectia mediului SEVESO.

In momentul de fata, companii precum KLG Europe, Gokbora International Transport, Prologis, AVE Intermed si Universal Logistic isi desfasoara activitatea in Bucharest Industrial Park.

Bucharest Industrial Park (BIP), situat la Km 23, autostrada A1, Bucuresti– Pitesti, este dezvoltat pe baza unui parteneriat romano (familia Ratiu) – belgian (Wilmarc Invest &Attis), fiind format dintr-un parc de 173 de ha de teren.

Bucharest Industrial Park a generat pana in prezent investitii peste 70 de milioane de euro din care s-au creat peste 1000 de locuri de munca. Principalele companii din  Bucharest Industrial Park (BIP) activeaza in domeniul logisticii, depozitare si industrie usoara. Bucharest Industrial Park ofera o flexibilitate maxima in ceea ce priveste satisfacerea cerintelor clientilor sai prin oferirea unor cladiri la cheie si terenuri gata pentru constructie, echipate cu electricitate, gaz, telecomunicatii, internet cat si o infrastructura corespunzatoare.

Bucharest Industrial Park a obtinut titulatura de ˝Parc Industrial˝, oferita de catre Guvernul Romaniei in 2002, titlu ce ofera scutirea taxelor pentru terenurile si constructiile aflate pe domeniul parcului Bucharest Industrial Park.

 

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...