Guardian Glass pune în funcțiune un nou coater în Polonia

Guardian Glass a început din 6 iulie, producția la capacitate pe un nou și avansat din punct de vedere tehnologic coater, în cea de-a doua fabrică din Czestochowa, Polonia.

Echipamentul de ultimă generație folosește o tehnologie avansată pentru transformarea sticlei float standard în sticlă cu valoare adăugată de înaltă performanță.

Aceasta va permite fabricii să extindă producția de sticlă cu emisivitate scăzută (low-E), produse din sticlă cu control solar pentru aplicații rezidențiale (Guardian ClimaGuard) și comerciale (Guardian SunGuard).

Guus Boekhoudt, Vicepreședintele Executiv Guardian Glass, spune: „Arhitecții și constructorii cresc utilizarea produselor eficiente din punct de vedere energetic pentru îmbunătățirea fațadei clădirii, iar noi ne angajăm să ne sprijinim clienții, oferindu-le produse și soluții din sticlă cu valoare adăugată. Această dezvoltare le oferă un randament important în regiune.”

A doua fabrică Guardian Glass din Czestochowa

Cea de-a doua fabrică de producție a sticlei float și cu peliculă a Guardian în Polonia, construită chiar în vecinătatea fabricii sale existente din Czestochowa, va permite Guardian Glass să răspundă cererii în creștere pentru produse din sticlă laminată și sticlă de înaltă performanță în Europa de Est.

Noua line de producție este cea mai eficientă din punct de vedere operațional din cadrul Guardian Glass.

Linia originală de sticlă float din Czestochowa a trecut recent printr-o reparație capitală, crescându-i-se capacitatea de producție cu aproximativ 25%. Cu ambele cuptoare, Guardian Glass triplează producția în Polonia.

Noua linie de producție de sticlă float din Czestochowa ar trebui să înceapă operațiunile în septembrie 2020.

- publicitate -

trebuie să citești