Guardian Glass furnizează sticla pentru hotelul Courtyard by Marriott

Guardian Glass Europe a furnizat sticla pentru  fațadele vitrate ale primulului hotel Courtyard by Marriott din România, inaugurat recent în zona de nord a Bucureștiului.

Două tipuri de sticlă diferite au fost furnizate: Guardian Clarity, o sticlă fără reflexie pentru mai multă transparență și o strălucire redusă care oferă oaspeților vederi clare, fără distorsiuni prin sticlă.

Sticla cu control solar Guardian SunGuard HD Diamond 66 a fost de asemenea aleasă pentru durabilitatea sa ridicată, neutralitatea optică a culorilor, intimitatea și performanța energetică.

Studioul de arhitectură Cumulus a ales cele două sticle Guardian Glass datorită calităților estetice, dar și performanței acestora, cu ajutorul cărora a putut realiza anveloparea unor dimensiuni vitrate mari, de până la șase metri.

„Exprimarea clară a relației exterior – interior presupunea o sticlă cu dimensiuni mari, care să acopere înălțimea etajelor. Fațadele vitrate ale parterului și etajului 1 au constituit o provocare din punct de vedere tehnic: de la transport, montaj până la detalii de prindere. Cu sticla Guardian Glass am acoperit însă fără probleme dimensiuni verticale ample, de 5 metri la parter și până la 6 metri pentru etajul 1, fără a avea separare pe orizontală”, a explicat Ivona Amariței, arhitect, senior partner Cumulus.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...