GTS Global Intelligence achiziționează compania românească Lummetry.AI

GTS Global Intelligence, dezvoltatorul de software pentru industria de securitate fizică, a achiziționat Lummetry.AI, o companie românească de inteligență artificială.

Achiziția este aliniată strategiei Abris de a continua să investească în Europa Centrală și de a transforma companiile de pe piețele locale în campioni regionali.

Abris a început să investească în GTS Global Technical Group în 2019 cu scopul de a accelera procesul de inovare și de a pune bazele unei expansiuni internaționale.

GTS Global Technical Group a fost înființată în 2007 și este formată din două divizii care oferă soluții software pentru industria de securitate..

GTS Global Intelligence este furnizor principal de soluții de securitate pentru sistemul bancar românesc.

Pe lângă industria bancară, compania a livrat proiecte de succes și pentru clienți din domeniul petrolier, retail, manufacturier sau de distribuție.

Lummetry.AI, compania fondată de către Andrei Damian, construiește soluții care funcționează ca „motoare” de inteligență artificială.

Acestea se integrează în infrastructura existentă de securitate și monitorizare video, dar și în instrumentele IT deja folosite de clienți.

- Publicitate -

Ultimele

Românii sunt mai puțin interesați să cumpere locuințe și se orientează spre închiriere

Ponderea celor care plănuiesc să achiziționeze o locuință în următoarele 12 luni a scăzut cu 8%, de la 45%...